image
 |  3393 16 Березня 2024 | 23:31

На Волині приміщення колишньої сільради здадуть в оренду

Три окремі кабінети у будівлі колишньої Ратнівської селищної ради планують передати в оренду.

Про це повідомляють на сайті Ратнівської селищної ради, - пише ВолиньUA.

«Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради прийняв рішення № 44 від 19.02.2024 року «Про намір передачі в оренду об’єктів нерухомого майна комунальної власності та включення їх до Переліку майна комунальної власності Ратнівської селищної ради першого типу, що підлягає передачі в оренду», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, цим рішенням оголошено про намір передачі в оренду трьох окремих приміщень (кабінетів) в адміністративній будівлі на вулиці Шевченка, 1 в селищі Ратне (колишнє приміщення статистики).

Об’єкти включені до Переліку майна комунальної власності першого типу, що підлягають передачі в оренду, надаються в оренду на конкурентних засадах шляхом проведення аукціону в системі «Прозоро-продажі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонд держмайна продав санаторій на Волині місцевому депутату за 6,5 мільйона

Після проведення незалежної оцінки вищезазначених об’єктів нерухомості оголосять про проведення аукціонів.

Зацікавлених осіб просять звертатися за більш детальною до відділу регіонального розвитку Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради за номером телефону +380971762583 (Євген Савлук) або на електронну пошту [email protected]

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити