image
 |  16 2 Липня 2021 | 15:44

На Волині п'яний мотоцикліст поїхав у поле, аби втекти від поліції (ВІДЕО)

27 червня, близько 22-ї години, під час патрулювання Луківської громади в селі Комарів, виявлено водія мотоциклу, який рухався без шолому. На сигнали вимоги зупинки транспортного засобу водій не реагував та повернувши в поле продовжив рух.

Про це інформують поліцейські офіцери громади у Волинській області.

28 червня, близько 2-ї години ночі в смт. Луків по вул. Незалежності офіцер громади виявив водія мотоциклу, який рухався без увімкненого світла фар . Під час зупинки транспортного засобу водій продовжив рух, а після чого почав тікати в двори прилеглих будинків.

Обидва водії перебували з явними ознаками алкогольного сп‘яніння. Результат газоаналізатору «Драгер» показав у одного водія 0,98 проміле, а в іншого водія мотоциклу 1,38 проміле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорогу з Рівного на Луцьк почали прискорено ремонтувати (ФОТО, ВІДЕО)

На водіїв було складено протоколи за ч.1 ст. 130 КУпАП ( Керування транспортним засобом в стані сп’яніння), ч. 2 ст. 126 (Керування транспортними засобами особою, яка не має права керування такими транспортними засобами), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі поліса обов’язкового страхування наземних транспортних засобів) та ст. 125 (Інші порушення правил дорожнього руху) КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити