image
 |  0 30 Листопада 2021 | 16:33

На Волині п'яний водій давав гроші патрульним (ФОТО)

У суботу, 27-го листопада, під час патрулювання на вулиці Рівненській, що у Луцьку, патрульні зупинили автомобіль Lexus RX, який виїхав на смугу зустрічного руху, чим порушив ПДР.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Під час спілкування з керманичем, поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Однак пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння, чоловік відмовився. А для того, аби уникнути відповідальності, керманич сів до службового автомобіля та почав пропонувати патрульним неправомірну вигоду у сумі 8 тисяч гривень. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак чоловік на це не реагував.

Згодом, під час несення служби на стаціонарному посту "Вишнів", що на автодорозі М-07 Київ — Ковель — Ягодин, поліцейські помітили автомобіль DAF XF 105.460 з напівпричепом Lamberet LVFS-3F, який здійснив зупинку в зоні дії дорожнього знаку 3.34 "Зупинку заборонено".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині водії платять штраф і знову паркуються у заборонених місцях

Під час розгляду справи, керманич неодноразово пропонував залагодити питання "мирним шляхом" без складання будь-який адміністративних матеріалів та запропонував патрульним грошові кошти у сумі 200 гривень. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак чоловік це проігнорував.

У двох випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Також на керманичів складали адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити