image
 |  9 8 Серпня 2020 | 12:49

На Волині «регіонал» очолить осередок партії Порошенка

Екс-регіонал Олександр Гоцка очолить нововолинську організацію партії «Європейська Солідарність».

Так на днях у Нововолинську перебували керівники волинського осередку ЄС – виконувач обов’язків голови Волинської територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Тарас Яковлев і голова Секретаріату волинського осередку ЄС Сергій Григоренко, - інформує видання «Буг».

6-го серпня Сергій Григоренко опублікував у facebook фото з Гоцкою, написавши:

«За майбутнє Нововолинська можна не хвилюватись, коли тут живуть і працюють такі чудові, креативні, успішні люди як Александр Гоцка».

Слід нагадати, що Олександр Гоцка свого часу був керівником Володимир-Волинської міської організації «Партії регіонів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 земельних ділянок, 3 будинки та без авто: що у декларації луцького депутата-мільйонера від партії Порошенка

В той час хвалебні оди Гоцку проголошував тодішній обласний очільник «регіоналів»  Олександр Башкаленко та наголошував, що завдяки Гоцку робота організації «Партії регіонів» була доволі результативною.

«Він зазначив, що протягом двох років, відколи він очолив організацію в місті було зроблено чимало справ в інтересах Володимира-Волинського та його мешканців. Також помітно активізувалась робота молодіжної організації «Молоді регіони»: на сьогоднішній день у місті відбувається чимало заходів за участі молодіжки, у багатьох з них організація є безпосереднім організатором», - пише «ВолиньPost».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боротьба нанайських хлопчиків

Враховуючи теперішні розклади, екс-регіонал буде «новим обличчям» міської організації Нововолинська партії Петра Порошенка та просуватиме ідеологію Петра Олексійовича, який свого часу був засновником «Партії регіонів».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити