image
 |  4 11 Березня 2023 | 20:49

На Волині реорганізують освітні заклади

У Волинській області реорганізують два освітні заклади шляхом прийняття з державної у комунальну власність та зміни професійного спрямування.

Про це йшла мова під час засідання освітньої комісії Волинської облради, - пише ВолиньUA.

Так, члени освітньої комісії також схвалили та рекомендували депутатам підтримати проєкти сесійних рішень про прийняття Нововолинського центру професійно-технічної освіти з державної в обласну комунальну власність та про реорганізацію Володимир-Волинського ліцею «Центр освіти» шляхом його перетворення у Володимирський спортивний ліцей. Депутат обласної ради Андрій Бокоч додав, що на разі тривають консультації з представниками батьківського комітету з метою максимального врахування при реорганізації інтересів дітей, які зараз навчаються у Володимир-Волинському центрі освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Волині дві школи можуть припинити своє існування

Окрім того, освітня комісія, за поданням закладів передвищої фахової освіти, схвалила нову редакцію персонального складу Наглядової ради Волинського коледжу культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського, а також рекомендувала підтримати утворення Наглядової ради Ковельського медичного коледжу та затвердити її персональний склад на наступних 5 років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити