image
 |  2 19 Травня 2019 | 20:05

На Волині школярі мали змогу відчути себе патрульними

Волинські школярі змогли відчути себе патрульними

Про це повідомляють на сторінці Ковельської РДА у Facebook.

Традиційно перед початком літніх канікул у навчальних закладах району з учнями проводяться інструктажі з безпеки життєдіяльності. У рамках проведення інструктажів з безпечної поведінки під час літніх канікул, 17 травня у школі села Дроздні відбулася зустріч учнів з представниками Ковельського відділу поліції ГУНП у Волинській області: старшим інспектором ювенальної поліції Юрієм Кузьмиком, інспектором з ювенальної поліції Тетяною Козій та інспектором сектору реагування патрульної поліції Христиною Ковтун.

Перед школярами виступила Тетяна Козій, яка розповіла про найпоширеніші адміністративні та кримінальні правопорушення серед школярів і наголосила на відповідальності дітей за вчинення можливих злочинів. Про правила дорожнього руху повідомила Христина Ковтун. Вона звернула увагу на рух велосипедистів, вказала на вік, у якому дозволяється їздити на велосипеді на проїжджій частині дороги. Діти переглянули відеоролик про дорожні знаки, відповіли на запитання вікторини.

Учні отримали не лише корисні знання, а гарну нагоду приміряти лаштунки поліцейських, відчути себе водієм патрульної машини, отримавши від цього масу задоволення.

        

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити