image
 |  373 27 Липня 2024 | 18:22

На Волині соцслужба навідалася до складних сімей (ФОТО)

Учора мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі здійснила виїзд в села Підріччя, Краснилівка, Бузаки, Дубровиця, Хотешів та Велика Глуша до сімей, які постраждали від домашнього насильства та сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Про це інформує Камінь-Каширський районний відділ поліції, - пише ВолиньUA.

До виїзду залучились фахівці з соціальної роботи КУ ЦНСП Богдан Попович та Альона Мисік, старший інспектор з ювенальної превенції сектору превенції РВП Вадим Зубач та начальник Служби у справах дітей Камінь-Каширської міської ради Наталія Решетовська.

Фахівці провели інформаційно-просвітницьку діяльність щодо форм, проявів та наслідків насильства, формування нетерпимого ставлення до нього, а також щодо заходів із запобігання та протидії насильству. Проведено консультації з соціальних та правових питань, чотирьом сім’ям надано послугу екстреного та кризового втручання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині звільнився скандальний суддя, який закривав справи контрабандистів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити