image
 |  0 16 Жовтня 2020 | 13:05

На Волині спіймали озброєного злодія (ФОТО)

Пістолет та набої: у Любомльскому районі поліція викрила серійного злодія, в котрого вилучили зброю та боєприпаси. Правопорушник обґрунтовано підозрюється у скоєнні щонайменше двох крадіжок на території району та незаконному поводженні зі зброєю. Йому загрожує до семи років позбавлення волі. 

Про це інформує поліція Волинської області.

Співробітники кримінальної поліції Любомльського відділу поліції встановили причетність 42-річного чоловіка до вчинення низки злочинів. Так, учора, посеред дня, зловмисник поцупив велосипед вартістю 3 тис. грн., належний 34-річній жительці райцентру. Викрадений велосипед вилучили.

Встановлено, що напередодні зловмисник викрав із помешкання 28-річної жительки району одяг та ювілейні нагороди. Викрадені речі також вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Товариство інвалідів АТО Волині прослуховують невідомі (ФОТО)

Окрім цього під час поверхневого огляду підозрюваного у крадіжці співробітники поліції виявили та вилучили пістолет кустарного виробництва та 17 набоїв 9 мм. Їх направили на дослідження.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана із проникненням у житло), ч. 2 ст. 185 (Крадіжка, вчинена повторно) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

До слова, чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі і за вчинення крадіжок та незаконне поводження зі зброєю.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити