image
 |  0 18 Травня 2019 | 00:41

На Волині стартував Перший відкритий фестиваль-конкурс «Лісова пісня» (ФОТО)

У селі Гаївка Шацького району Волині, на березі мальовничого озера Пісочне, стартував Перший відкритий Всеукраїнський фестиваль-конкурс вокально-хорового та хореографічного мистецтва «Лісова пісня».

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик.

«Фестиваль уже заявив про себе як потенційний міжнародний: до участі в ньому зголосилися більше півтори сотні учасників не лише з усієї України, а й із Білорусі, Польщі і навіть Китаю...», - йдеться в дописі.

Олександр Пирожик також пише про насолоду «зануритись у лікувальні води перлини нашого озерного краю - озера Пісочного». І додає, що до цього «заявилися навіть брати наші менші...»

Тим часом, користувач ФБ Володимир Піхоцький додає колоритні фото першого дня дійства, яких виклав у мережі понад сотню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16 травня. Цей день в історії: українська співачка Руслана Лижичко здобуває перемогу в пісенному конкурсі «Євробачення»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити