image
 |  4 27 Лютого 2021 | 22:14

На Волині судили депутата міськради: відомо, за що?

Головне управління Державної податкової служби у Волинській області направило до суду справу про притягнення до адміністративної відповідальності директора виробничо-комерційного приватного підприємства «Агропромтехцентр» Павла Семенюка.

Про це пише Ковель медіа.

За даними податківців, він порушив встановлений порядок ведення податкового обліку, а саме: завищив від’ємне значення з ПДВ на суму 257 994,00 грн; завищив суму ПДВ, яка підлягає бюджетному відшкодуванню на 61 101,00 грн; завищив від’ємне значення з ПДВ, що зараховується до складу наступного звітного періоду на 165 934,00 грн.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Сергій Панасюк постановою від 23 лютого визнав його винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 163-1 КУпАП, та оштрафував на 85 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селищі на Волині затопило вулиці (ФОТО)

Як відомо, Павло Семенюк є депутатом Ковельської міської ради від Аграрної партії України, головою постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування, планування та розвитку територій об’єднаної громади, утворення та функціонування старостинських округів, сільського господарства, природокористування та використання надр.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити