image
 |  9 20 Грудня 2021 | 07:11

На Волині судили прикордонника, який заснув на службі

Шацький суд розглянув справу прикордонника, який порушив правила несення прикордонної служби.

Про це йдеться у реєстрі судових рішень.

22 листопада близько п'ятої години ранку на території Шацької ОТГ службу ніс інспектор прикордонної служби другої категорії - водій третього відділення відділу прикордонної служби на ділянці відповідальності ВІПС «Піща» ВПС «Світязь».

Під час служби в прикордонному наряді «Прикордонний патруль» прикордонник порушив правила несення прикордонної служби в умовах особливого періоду, бо спав під час несення служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на місці зруйнованого будинку зведуть новий

Своїми діями чоловік порушив вимоги Інструкції про службу прикордонних нарядів Державної прикордонної служби України, чим вчинив адміністративне правопорушення.

Вину прикордонника довели даними, викладеними в протоколі про адміністративне правопорушення матеріалами справи та поясненнями обвинуваченого, який свою винуватість визнав повністю.

Прикордонника визнали винним у вчиненні адміністративного правопорушення, але звільнили його від адміністративної відповідальності й обмежилися усним зауваженням.

Провадження у справі суд вирішив закрити.

На постанову може бути подана апеляційна скарга до Волинського апеляційного суду через Шацький районний суд протягом десяти днів з дня її винесення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити