image
 |  2 26 Вересня 2020 | 20:38

На Волині судили жінку за те, що продавала ягоди

Суддя Любомльського районного суду розглянув направлений Любомльським відділом поліції протокол про притягнення до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.160 КУпАП жінку, яка у Любомлі торгувала з рук ягодами чорниці.

Про це йдеться в постанові суду від 4 вересня, - пише Район Любомль.

Жінка 26 червня близько 9:56 по вулиці Дружби в місті Любомль здійснювала торгівлю з рук лісовими ягодами чорниці у невстановленому місці, чим вчинила правопорушення, передбачене ч.1 ст.160 КУпАП.

Винність жінки у вчиненні правопорушення повністю стверджена її поясненнями в суді та матеріалами справи: протоколом про адміністративне правопорушення, відеозаписом події, рапортом ДОП СП Любомльсського ВП ГУНП у Волинській області, письмовими поясненнями порушниці.

При вирішенні питання про відповідальність жінки слід врахувати, що вона вперше притягається до адміністративної відповідальності; щиро кається у вчиненому; позитивно характеризується за місцем проживання; причиною правопорушення стала її необізнаність з правилами торгівлі; правопорушення не привело до тяжких шкідливих наслідків. Наведене свідчить про малозначність вчиненого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватна дорога зі шлагбаумом та тіньовий автопарк головного лісівника Волині Кватирка (ФОТО, ВІДЕО)

Суддя на підставі ст.22 КУпАП звільнив жінку від адміністративної відповідальності та обмежився усним зауваженням за вчинення правопорушення, передбаченого ч.1 ст.160 КУпАП.

Вилучені два кошики лісових ягід чорниці, які знаходиться на відповідальному зберіганні, передати їй у вільне розпорядження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити