image
 |  2 21 Березня 2020 | 15:29

На Волині судитимуть прикордонника, який торгував амфетаміном

Прокуратура Волинської області затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному Територіальним управлінням ДБР, розташованим у місті Львові, кримінальному провадженні про незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин, вчинені військовослужбовцем Луцького прикордонного загону.

Правоохоронцями за оперативного супроводу працівників Управління Служби безпеки України в області упродовж вересня-листопада 2019 року задокументовано неодноразові факти збуту прикордонником амфетаміну, в тому числі у великих розмірах.

Як інформують у прокуратурі Волинської області, військовослужбовця обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 1,2 ст. 307 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Масок не вистачає: іспанський телеканал показав розвантаження респіраторів з України (ФОТО, ВІДЕО)

Довідково: За вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити