image
 |  2 27 Січня 2021 | 16:59

На Волині судитимуть жінку, яка займалася фальсифікатом

На Волині співробітниками податкової міліції, під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного збуту підакцизних товарів жителькою м. Ковеля.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що через одну з торгових точок Центрального ринку ковельчанка систематично здійснювала реалізацію фальсифікату.

Як повідомлялось раніше, правоохоронцями у житлових та гаражних приміщеннях, які перебували у власності «бізнесменки», виявлено місце накопичення, зберігання партії підакцизних товарів, що призначалася для подальшої реалізації. Внаслідок проведення слідчих дій весь фальсифікат вилучено.

За результатами досудового розслідування вказаній громадянці оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 КК України. Обвинувальний акт скеровано до суду для подальшого розгляду та прийняття відповідного рішення. За вказане кримінальне правопорушення передбачена відповідальність у вигляді штрафу в розмірі від 85 000 гривень до 170 000 гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат звернувся до мера Луцька щодо транспортної блокади Вишкова

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити