image
 |  13 31 Грудня 2020 | 19:12

На Волині традиційно вшанують 112-у річницю від дня народження Степана Бандери

Волинське Братство ветеранів ОУН-УПА імені полковника Клима Савура спільно з Волинською обласною організацією ВО "Свобода" традиційно проведуть 1 січня 2021 року урочисті заходи із вшанування пам'яті Провідника ОУН Степана Бандери.

Як повідомляють організатори, з цієї нагоди у місті Луцьку на площі Героїв Майдану, на місці спорудження пам’ятника Степану Бандері, відбудеться громадське віче та покладання квітів. Початок заходів – о 13.00 год.

До участі у заході запрошуються представники громадсько-політичних організацій.

О 13:00 годині пам'ятні заходи відбудуться також у місті Горохові, біля символічного хреста пам'яті, - повідомляє на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Горохівської районної організації ВО "Свобода", депутат Волинської обласної ради Валентина Магурчак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер луцької «Свободи» жорстко відповів «ексрегіоналу» щодо Бандери

Двома годинами раніше пам'ятні заходи розпочнуться на Турійщині, де зродилось УПА. З ініціативи Турійської районної організації ВО "Свобода" та колективу історико-культурного заповідника "Волинська Січ" в урочищі "Михалів" поблизу Вовчака відбудеться освячення пам'ятного знаку воякам УПА. Початок заходів – о 11:00 год.

Вечірньої пори пам'ятні заходи відбудуться також у місті Ковелі, біля стели "Борцям за волю України". Їх проведення – спільна ініціатива Ковельської міської та районної організацій ВО "Свобода" та ВГО "Сокіл-Волинь". Початок заходів – о 17:00 год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Звільнення Кривоноса»: Для мене особисто словосполучення «пpезидент зеленський» не більше, ніж «фігуpа pєчі», – Георгій Тука (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити