image
 |  5 27 Квітня 2021 | 19:16

На Волині цілодобово ремонтують трасу Доманове - Ковель - Чернівці (ФОТО)

На чотирьох об’єктах капітального ремонту міжнародного автошляху М-19 Доманове (на м.Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м.Бухарест) в межах Волинської області проводяться активні роботи.

Про це інформують у Службі автомобільних доріг у Волинській області.

Одна з ділянок, яку цьогоріч відновлюють, пролягає між селами Секунь і Мислина. По всій протяжності ремонтованої ділянки вже відфрезеровано зношене дорожнє покриття. Майже на 3-х кілометрах влаштовано посилену основу з обробленої цементом щебенево-піщаної суміші, завтовшки 22 см, а поверх неї укладено 12-сантиметровий шар асфальту. Водночас дорожники влаштовують поширення під перехідно-швидкісні смуги і заїзні кишені.

Ремонтні роботи проходять цілодобово й без вихідних. Упродовж доби на цьому майже 8-кілометровому об’єкті задіяно в середньому 80-90 працівників та до 20 одиниць техніки. Підрядник – ТОВ «ПБС». Проїзд транспорту ділянкою автошляху М-19 частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновники райради на Волині потрапили в рубрику «автохами» (ФОТО)

На наступному тижні підрядник планує приступити до ремонту штучних споруд, розташованих на цій ділянці – мосту і водопропускних труб.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити