image
 |  5 21 Листопада 2022 | 21:11

На Волині у пожежі загинула людина

В період з 14 по 20 листопада 2022 року підрозділи пожежно-рятувальної служби області ліквідували 17 пожеж, де 1 людина загинула і 1була  травмована.

Про це повідомили у пресслужбі рятувальників. 

Рятувальники здійснили 10 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт, врятували 1 людину.

Нагадаємо про основні аварійно-рятувальні роботи:

14 листопада увечері трапилася дорожньо-транспортна пригода біля села Великий Окорськ Володимирського району. Внаслідок зіткнення двох легкових автомобілів, що зазнали значних механічних ушкоджень, один з водіїв отримав травми, несумісні з життям, а одна пасажирка й водій іншого легковика травмувалися. Їх врятували бійці 20-о державного пожежно-рятувального поста смт Торчин.

Щодо пожеж:

20 листопада 02:11 до служби 101 надійшло повідомлення про те, що у селі Федорівка Володимирської громади сталася пожежа на агропідприємстві - у суцільній металевій конструкції зерносушарки загорілось насіння соняшника.

Для ліквідації пожежі прибули рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира, 5-ї ДПРЧ міста Нововолинська - всього задіяно 4 одиниці спеціальної техніки, в тому числі автодрабина, працювали майже два десятка рятувальників.

Горіння ліквідовано о 09:10.

Щодо виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів:

Групою піротехнічних робіт проведено знешкодження 9 вибухонебезпечних предметів у Володимирському та Луцькому районах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на мосту - масштабна ДТП: ускладнений рух (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити