image
 |  9 19 Грудня 2021 | 19:13

На Волині учні розвісили годівнички для птахів на шкільному подвір'ї (ФОТО)

Вихованці гуртка «Дитячий екологічний рух НВК села Здомишель» розвісили в шкільному саду ряд годівниць, в які насипали смаколиків для птахів.

Про це йдеться на сторінці юних природолюбів у facebook.

"В рамках акції ''Допоможемо птахам взимку" вихованці гуртка розвісили в шкільному саду ряд годівниць в які насипали смаколиків для птахів.

У холодну пору року наша допомога пернатим – дуже потрібна і допоможе врятувати не одне пташине життя. Справжнім подарунком для птахів у зимовий період є годівнички. Ці будиночки для підгодівлі можна змайструвати з різноманітних матеріалів, а саме, з дерева, порожніх пластикових пляшок, картонних коробок. Головне пам’ятати, щоб пташкам було зручно. Ми можемо влаштовувати для птахів маленькі безкоштовні їдальні у своїх садах та парках. Горобці, синички й інші наші зимуючі пернаті гості цілими зграйками будуть з радістю відвідувати їх. Якщо поповнювати запаси у годівниці постійно, птахи оселяться поблизу місць підгодівлі і влітку очищатимуть навколишні дерева від шкідників", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині посеред вулиці валяється історична трилінка (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити