image
 |  14 10 Грудня 2021 | 19:18

На Волині урочисто відкрили меморіальний комплекс князівської бригади (ФОТО)

Цей день у військовій частині був багатим на урочистості: відбулося відкриття меморіального комплексу Князівської 14-ки.

Про це написали на Фейсбук-сторінці бригади.

Крім військовослужбовців бригади участь у відкритті взяли численні гості, меценати, волонтери, родини загиблих військовослужбовців, ветерани російсько-української війни, представники влади, громадськості, засобів масової інформації.

Командир 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко, відкриваючи меморіальний комплекс, висловив глибоку вдячність меценатам Валерію Діброві та Василю Шкондеюку, які активно долучилися до його створення та увіковічення пам’яті про загиблих військовослужбовців бригади, про основні віхи 7-літнього бойового шляху військової частини.

Полковник Олександр Охріменко вручив нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ «За заслуги перед Збройними Силами України» керівнику агропідприємства «П’ятидні» Валерію Діброві та Відзнаку командира 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого волонтеру і художнику Олегу Ганжі, стараннями якого було створено мотиваційний прапор військової частини.

Капелани нашої бригади на чолі з єпископом Володимир-Волинським та Турійським Матфеєм освятили новий мотиваційний прапор військової частини та меморіальний комплекс Князівської бригади.

Військовослужбовці та гості урочистості поклали квіти до дошки пам’яті наших загиблих побратимів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пішов з життя ветеран АТО

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити