image
 |  2 24 Листопада 2021 | 20:20

На Волині вчитель «трудовик» побив учня до струсу мозку

У місті Торчин Луцького району вчитель трудового навчання Торчинського ліцею побив учня 7 класу.

Про це повідомляє ТСН.

За словами потерпілого, він 4 листопада грався у коридорі навчального закладу разом із своїми друзями. Коли до них підійшов вчитель трудового навчання, діти почали тікати. Педагог наздогнав лише потерпілого та силоміць завів його в роздягальню спортзалу. Там він штовхнув його об стінку, у наслідок чого хлопець вдарився головою. Потім педагог повалив потерпілого з ніг, через що той впав.

Мати хлопця повідомила, що про побиття сина дізналась від молодшої доньки. Коли школяр повернувся з тренування він усе підтвердив. Тоді мати звернулась до лікарні. Медики у свою чергу викликали поліцію.

У висновку медиків вказано, що в потерпілого діагностували "закриту черепно-мозкову травму зі струсом головного мозку та гематомами потилиці, які за ступенем тяжкості належать до легких тілесних ушкоджень".

Тренер хлопця з боротьби розповів, що школяр нарікав на біль в голові та повідомив, що його побив вчитель. Після цього він відпустив хлопця додому. Вчителька потерпілого розповіла, що учень 7 класу запізнився на урок, він був заплаканий та сів на останню парту. Однокласники хлопця повідомили їй, що учня побив вчитель трудового навчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побиття учня у стінах школи на Волині: що каже вчителька

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити