image
 |  322 8 Грудня 2023 | 09:54

На Волині від снігу вдалося розчистити не усі автошляхи

Станом на 7 грудня на дорогах загального користування у Волинській області працює 90 спецмашин, але від снігу вдалося розчистити не усі автошляхи.

Як розповів у коментарі Суспільному заступник керівника обласної Служби відновлення та розвитку інфраструктури Михайло Антонян, на початку грудня підрядники погано спрацювали.

«В нас Н-22 Володимир-Устилуг-Луцьк і Р-15 Ковель-Володимир-Нововолинськ-Жовква були допущені халатність і утворилась кірка, яку сьогодні посипаємо сіллю. Хочу вибачитися перед волинянами за тимчасові незручності», — сказав Михайло Антонян.

Зі слів заступника керівника волинських дорожників, нині Службі бракує механізаторів, які мають обслуговувати 1700 кілометрів доріг.

«Клята війна забрала ліпших механізаторів. Друга проблема: це те, що Камінь-Каширський район, де було більше всього нарікань, один із тих лотів, яка останнім продавалася. Тільки взимку було укладена угода щодо зимового утримання», — додав Антонян.

До слова, із Луцької автостанції №1 станом на 7 грудня виїхали у рейс 380 автобусів і маршруток. Деякі водії розповіли, що почищено від снігу не скрізь. У чому причина — дивіться у сюжеті Суспільного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал на Волині: біля озера зрізали дерева і завезли гори грунту

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити