image
 |  9 3 Березня 2021 | 16:54

На Волині відновлюють мости (ФОТО)

У рамках реалізації українсько-польського проєкту з розбудови прикордонної дорожньої інфраструктури за Договором між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги відновлюємо національний автошлях Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, на ділянці, що пролягає від міжнародного контрольно-пропускного пункту «Устилуг-Зосін» до м. Володимир-Волинський.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Торік, на всьому 13-кілометровому відтинку дороги було влаштовано вирівнюючий шар дорожнього одягу, цьогоріч буде проведено фінішне асфальтування та виконано ряд заходів з організації та забезпечення безпеки руху.

Підрядне підприємство – DROG-BUD Sp. z o.o. (Республіка Польща).

Проєктною документацією на капітальний ремонт цієї ділянки дороги передбачено відновлення двох мостів – через р.Луга у с.П’ятидні, довжиною понад 58 м, та 6-метрового мостового переходу поблизу м.Володимира-Волинського.

На останньому вже проводяться активні ремонтні роботи – мостовики армують накладну та перехідні плити.

Підготовчі роботи розпочато і на мосту через р.Луга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водій пошкодив авто через вибоїну на дорозі (ФОТО)

Ремонт на умовах субпідряду виконує волинське підприємство ТзОВ "РБП ТрансМост".

Під час ремонтних робіт проїзд транспорту цією ділянкою автошляху Н-22 частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Закликаємо водіїв та інших користувачів автодоріг бути максимально уважними, обережними та відповідальними на ділянках проведення ремонтних робіт!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити