image
 |  2 11 Липня 2022 | 11:52

На Волині відремонтували мостові переходи біля ПП «Ягодин – Дорогуськ» (ФОТО)

Відремонтовано дорожнє покриття на мостових переходах біля ПП «Ягодин – Дорогуськ». У воєнний час в країні важко переоцінити важливість автомобільних шляхів. На сьогодні вони виконують одну з ключових функцій у життєзабезпеченні країни, оскільки через військову агресію порти закриті, а авіасполучення відсутнє.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Сьогодні наша робота зосереджена на відновленні проїзду «дорогами життя», через які проходять основні обсяги товарів та гуманітарних вантажів.

Однією з таких важливих транспортних артерій є міжнародний автошлях М-07 Київ – Ковель – Ягодин, що веде до Європи через пропускний пункт «Ягодин – Дорогуськ».

Цим прикордонним шляхом нині рухається ще більша кількість транспортних засобів, які евакуюють людей, доставляють гуманітарні вантажі, доправляють експортну продукцію.

З огляду на значний ріст трафіку вантажного транспорту «варшавською» трасою, працюємо задля забезпечення безпечного і безперебійного проїзду.

Днями завершено роботи з відновлення 300 пог. м дорожнього покриття на двох мостових переходах через річку Західний Буг, що розташовані на під’їзді до ПП «Ягодин – Дорогуськ».

Дорожники відфрезерували старе дорожнє покриття та влаштували 5-сантиметровий шар асфальту. Незабаром нанесемо нову дорожню розмітку.

Підрядник – ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс".

Нагадаємо, що тут пролягає дорога першої категорії: з України транспорт прямує двома смугами правого проїзду, а в’їжджає в країну лівим проїздом.

Дорожні роботи проводились без перекриття руху вантажного транспорту, тож затримок при перетині кордону не було.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити