image
 |  4 21 Листопада 2019 | 20:55

На нелегальній АЗС у Благодатному вилучили 4500 літрів дизпалива та 3480 літрів бензину А-92

Оперативні співробітники податкової міліції Волині в рамках операції «Акциз-2019» викрили та припинили діяльність нелегальної автозаправної станції.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Відтак, правоохоронцями встановлено, що місцевий житель, в одному з занедбаних нежитлових приміщень смт. Благодатне Іваничівського району організував діяльність, пов’язану з реалізацією паливно-мастильних матеріалів з порушенням вимог чинного законодавства.

В результаті проведених заходів виявлено та вилучено з незаконного обігу 4 500 літрів дизельного пального та 3 480 літрів бензину А-92. Крім того, вилучено обладнання, зокрема паливно-роздавальний модуль та 18 єврокубів, в яких зберігалися ПММ. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 300 тисяч гривень.

Читайте також: Луцьк подає до суду задля виведення приміських маршруток із центральних вулиць міста

Стосовно правопорушника складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності).

ГУ ДФС у Волинській області вкотре звертається до усіх громадян з проханням негайно повідомляти про будь які виявлені факти, що вказують на незаконну реалізацію паливно-мастильних матеріалів на номером: (0332) 777-102.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити