image
 |  13 3 Жовтня 2021 | 09:20

На Волині вилучили понад 700 кубометрів деревини сумнівного походження (ФОТО)

Оперативники Управління стратегічних розслідувань в області спільно зі спеціалістами державних лісових підприємств провели сім санкціонованих судом обшуків у селі Стобихівка Камінь-Каширського району.

Про це інформують у прокуратурі Волинської області.

"Реагуючи на сюжет про незаконний лісовий промисел та порушення у роботі пилорам на Волині, оприлюднений 26 вересня 2021 року на телеканалі «Україна», за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції в області, оперативниками Управління стратегічних розслідувань в області із залученням спеціалістів державних лісових підприємств у рамках досудового розслідування кримінального провадження про зберігання незаконно зрубаних дерев, що спричинило тяжкі наслідки (ч.4 ст. 246 КК України) проведено сім санкціонованих судом обшуків у селі Стобихівка Камінь-Каширського району", - інформують у прокуратурі.

У результаті обшуків виявлено 768 кубометрів деревини сумнівного походження.

Вирішується питання щодо накладення на неї арешту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді неподалік Луцька учасники АТО не отримають виплат до 14 жовтня

Правоохоронці вживають вичерпних заходів задля встановлення походження лісопродукції й притягнення до відповідальності осіб, причетних до незаконного лісового промислу.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити