image
 |  13 27 Липня 2021 | 09:19

На Волині водій утричі перевищив швидкість у населеному пункті (ФОТО)

Перевищення швидкості є головною причиною ДТП на Волині за перше півріччя 2021 року. За цей час в області трапилася 351 автопригода саме через порушення швидкісного режиму.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

На жаль, деякі водії не усвідомлюють важливості дотримання ПДР. Однак патрульні працюють для того, аби кожен з керманичів зробив висновки та надалі був відповідальним.

Так, сьогодні на автодорозі Н-22 (Устилуг — Луцьк — Рівне) 98 км, що у селі Струмівка, під час вимірювання швидкості, патрульні виявили водія Toyota RAV4, який у населеному пункті рухався зі швидкістю 145 км/год, при дозволеній — 50 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одна із найбагатших громад Волині скуповлює б\у техніку

За деякий час на тій же автодорозі, інший екіпаж, який слідкує за дотриманням водіями швидкісного режиму, у селі Піддубці (101 км), зафіксував, як ця ж автівка рухалася у населеному пункті зі швидкістю 132 км/год.

Керманича зупиняли у двох випадках. Тож водій отримав два адміністративні матеріали за ч.4 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити