image
 |  5 3 Лютого 2022 | 21:06

На Волині водій відмовився везти АТОвця по посвідченню

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук зустрівся з учасником бойових дій, жителем міста Сергієм Петровським, якого напередодні водій міжміського маршруту Луцьк-Благодатне відмовлявся перевозити по посвідченню. Допис, де чоловік описав дану ситуацію, він опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

Про це написали на офіційному сайті Володимира. 

Під час зустрічі Ярослав Матвійчук разом із Сергієм Петровським переглянули договори усіх перевізників, чиї автобуси проходять через місто Володимир. Серед них учасник АТО віднайшов перевізника, чий водій відмовлявся везти його безплатно з Луцька до Володимира.

Відтак, чоловік написав звернення на ім’я міського голови Ігоря Пальонки та депутата обласної ради Ярослава Матвійчука, у якому описав даний випадок. Відповідно до цього розпочалась підготовка листів зі скаргою на дії водія, які буде скеровано замовнику перевезення, а саме департаменту інфраструктури Волинської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучанка заплатить «кругленьку» суму за торгівлю алкоголем з рук

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити