image
 |  11 23 Жовтня 2021 | 13:13

На Волині впізнали вандалів, яких зафіксували камери у парку

У Ковелі розшукали вандалів, які понищили скульптури у міському парку.

Про це пише Vira Fedosiuk у соцмережі facebook.

"Хочу подякувати нашій поліції, в особі Козій Тетяни Петрівни, за оперативне реагування та виявлення порушників, які вчора пошкодили топіарій малого ведмедя та вчиняли хуліганські дії над іншим топіарієм - ведмідь-батько з контрабасом. Ними виявилися 2 студента Ковельського промислово-економічного коледжу Луцького НТУ (технікум) та 1 студент Вінницького навчального закладу, усі троє випускники ліцею 3 м. Ковеля. Але напевне не було б такої оперативності, якби не резонанс, який зробили ми з вами своїми відгуками та перепостами. Тому окреме ДЯКУЮ хочу сказати вам та тим, хто долучився до виявлення правопорушників.

Силами КП "Ковельські парки" відновили топіарії та запрошуємо на вихідні в парк для відпочинку та чудових фото. Але хочу наголосити МЕТАЛЕВИЙ КАРКАС ФІГУР НЕ ПРИЗНАЧЕНИЙ ЩОБ НА НЬОГО ВИЛАЗИЛИ, ЗАЛАЗИЛИ чи СИДІЛИ, це контур рослин по яких їх стригтимуть!!!!!

Усіх бажаючих проявити себе та допомогти очистити парк від листя запрошую на загальноміську толоку, яка почнеться взавтра (суботу) о 10-00", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти розповіли, як Луцький податківець купив авто за 7 тисяч доларів, яке зазвичай коштує від 37 тисяч

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити