image
 |  0 16 Жовтня 2020 | 20:16

На Волині все частіше на Covid 19 хворіють учні та вчителі

У понад шестиста дітей на Волині діагностували коронавірус. Це 6 % від загальної кількості хворих.

Про це 16 жовтня під час брифінгу повідомила головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, - пише Конкурент.

Нині фіксують до 7 нових випадків хвороби серед учнів щодоби, приріст щотижня становить 10-20 %. Серед працівників шкіл ця кількість ще більша. Якщо раніше це було близько 20 осіб щодоби, то за вчорашній день – 32 особи.

Нині у понад 160 закладах загальної середньої освіти фіксували хворих. 370 осіб із числа персоналу захворіли з початку навчального року, серед учнів – 160 дітей. Нині продовжують хворіти 156 людей з числа персоналу та 51 школяр.

Випадки захворювань зафіксовані у всіх районах. Спалах хвороби є у Любешівському ліцеї, де захворіло 25 людей, з них 13 учнів. З вчорашнього дня ліцей призупинив діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вулицях Луцька з'являться нові тролейбуси (ФОТО)

20 шкіл перебувають на дистанційному навчанні.

На думку Наталії Янко, запровадження канікул нині є виправданим, аби збити хвилю нових захворювань та витримати інкубаційний період.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити