image
 |  20 16 Жовтня 2020 | 16:12

На вулицях Луцька з'являться нові тролейбуси (ФОТО)

У Луцьку оглянули як відбувається процес виробництва нового транспорту для обласного центру. На даному етапі перші два тролейбуси «Богдан Т70117» вже завершують етап комплектування в складальному цеху, але вже сьогодні гості мали змогу проїхатись новеньким транспортом в режимі випробування і на власні очі переконатись в якості та комфорті новенького «Богдана».

Про це інформує ДП "АСЗ N1" АТ "АК "Богдан Моторс".

Перший заступник директора заводу Ярослав Гриців зазначив, що тролейбуси виготовляються з розумінням того, що вони – для рідного міста і всі заводчани впевнені, що гідно виконають всі умови поставки і вже до кінця наступного року вся замовлена партія буде працювати для лучан. 

Тролейбуси «Богдан Т70117» для Луцька мають запас автономного ходу 0,5 км, вони є низькопідлоговими, мають відкидний трап і забезпечені місцями для пасажирів пріоритетної категорії. Крім того, враховуються індивідуальні потреби замовників, адже сучасне життя потребує сучасного підходу і при користуванні тролейбусами. Так, нові транспортні засоби будуть обладнані кондиціонером салону та кондиціонером кабіни водія. Для зручності пасажирів в салоні передбачені WI-FI та USB-роз’єми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лучан не влаштовує герб міста

А поки відбувалося випробування перших одиниць, на заводі тривають роботи з виготовлення наступної партії тролейбусів «Богдан Т70117» для Луцька.

Нагадаємо, що оновлення тролейбусного парку обласного центру відбувається завдяки співпраці з органами місцевого самоврядування в рамках проекту «Оновлення інфраструктури електротранспорту міста Луцька Волинської області», який став можливим завдяки співфінансуванню Луцької міської ради та Європейського інвестиційного банку.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити