image
 |  0 29 Березня 2019 | 17:48

На Волині за тиждень замінили усіх представників двох кандидатів у Президенти

Від 22 березня у складі п'яти волинських ОВК замінили усіх представників кандидатів у президенти Олександра Мороза («Соціалістична партія Олександра Мороза») та Сергія Капліна (Соціал-демократична партія), а в ОВК №20 ще замінили одного представника Ігоря Смешка.

Про це повідомляють у громадській мережі ОПОРА.

Заміни відбулися у зв’язку з внесенням подань суб’єктами, за поданням яких кандидатури таких членів включили до складу виборчих комісій.

Так, відповідно до постанови ЦВК №637 від 22 березня, в ОВК усіх волинських округів замінили представників за поданням кандидата Олександра Мороза. В ОВК №19 замінили секретаря комісії Ірину Дмитрук. Відтак, секретарем комісії стала Галина Самолюк. В решті комісії замінили «рядових» членів: в ОВК №20 замість Тетяни Бондар працюватиме Оксана Назаренко, в ОВК №21замість Романа Мороза буде Наталія Матвіюк, в ОВК №22 Світлану Долоку замінили на Юлію Дзвонко, а в ОВК №23 замість Валерія Семенюка працюватиме Людмила Сопронюк.

Також цією ж постановою замінили представника Ігоря Смешка в ОВК №20. Замість Михайла Жукова (який, до слова, «прогуляв» сім засідань комісії поспіль) до складу комісії включили Марію Оверчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порахували, скільки заробляють українці

Знову заміни у складі волинських ОВК здійснили відповідно до постанови ЦВК №660 від 25 березня. Цього разу у складі кожної із комісії замінили представників кандидата Сергія Капліна. Зокрема, в ОВК №19 замість Ірини Бондаренко працюватиме Тетяна Маярчук, в ОВК №20 замість Дмитра Кравчука включили Ларису Пекну, в ОВК №21 Людмилу Стахорську замінили на Тетяну Білуху, в ОВК №22 інтерес кандидата замість Ірини Кметь тепер представляє Раїса Терещук, а в ОВК №23 – Леоніда Болканюка замінили на Олену Кубах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити