image
 |  2 11 Лютого 2021 | 11:28

На Волині занепокоєні пропагандою одностатевого кохання у дитячому коміксі

Батьки висловлюють занепокоєння поширенням одностатевої пропаганди у книгах для дітей.

Про це йде мова у запиті "Про недопущення скорочення викладання предметів духовно-морального спрямування та недопущення ЛГБТ-пропаганди у волинських школах" на адресу голови Волинської ОДА, який скерував депутат Волинської облради Олександр Пирожик (фракція ВО "Свобода").

Депутат повідомив, що до нього надходять звернення батьків учнів волинських шкіл, яких непокоїть скорочення і згортання викладання у волинських школах предметів духовно-морального спрямування, зокрема міжконфесійного курсу «Християнська етика».

Натомість, як стверджують батьки, їх обурює інформація, розповсюджена центральними ЗМІ, про те, що за кошти державного бюджету в Україні були закуплені дитячі книжки про одностатеве кохання. Зокрема йдеться про придбання книги «Принцеса+принцеса: довго і щасливо» (автор – О’Нілл Кейт, 2019 рік), яка видана у вигляді коміксу на тему ЛГБТ-стосунків і пропонується дітям від 5 років.

"Природньо, що у всіх нормальних батьків виникають запитання: а навіщо їхнім дітям пропонують історію про двох дівчат – європеоїдної та негроїдної раси, яка закінчується їхнім весіллям? Адже це – згубна для українського суспільства ЛГБТ-пропаганда, пропаганда сексуальних збочень зі шкільної лави, яка підриває устрої українського шлюбу і традиційних сімейних цінностей", - зазначає Олександр Пирожик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Волинської ОДА не прийшов на вшанування загиблих у російсько-українській війні (ФОТО)

У запиті депутат вимагає:

1. Проаналізувати стан і тенденції охопленняшкіл Волині викладанням предметів духовно-морального спрямування, причини, що призвели до такого скорочення в окремих містах і районах області, а також вжити заходів з метою недопущення скорочення викладання курсів морально-духовного спрямування та збільшення охоплення учнів таким викладанням.

2. Здійснити перевірку, чи надходили у дитячі та шкільні бібліотеки на території Волинської області примірники книги «Принцеса+принцеса: довго і щасливо» (автор О’Нілл Кейт, 2019 р.), а якщо так, то в якій кількості, а також вжити вичерпних заходів щодо недопущення поширення у школах Волині згубної для українських традиційних цінностей ЛГБТ-пропаганди.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити