image
 |  0 26 Березня 2021 | 11:47

На Волині затримали чоловіків, безпілотник та позашляховик «Рендж Ровер»

На Волині двоє чоловіків, які намагались перемістити через українсько-польський кордон тютюнові вироби за допомогою безпілотника, затримали сьогодні на світанку прикордонники Луцького загону.

Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

Осіб, які саме намагалися здійснити незаконну оборудку, виявили на околиці села Красноволя Ковельського району оперативні співробітники Держприкордонслужби. Чоловіки за допомогою саморобного літального апарата планували незаконно перемістити до Польщі тютюнові вироби. Аби правопорушники припинили протиправну діяльність та не втекли, прикордонникам довелося здійснити попереджувальні постріли вгору.

На місці затримання охоронці кордону виявили безпілотник, пристрій для його запуску, підготовлені до «закордонного польоту» сигарети, а також позашляховик «Рендж Ровер» української реєстрації.

 За даним фактом прикордонники поінформували співробітників Нацполіції. Затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для з’ясування усіх обставин здійснення правопорушення.

 Заходи з протидії протиправній діяльності проводилися спільно зі співробітниками СБУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція повідомила кількість постраждалих у ДТП за участі маршрутки в Луцьку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити