image
 |  2 21 Січня 2020 | 20:11

На Волині затримали чоловіків, які скоїли ДТП та побили поліцейських

Учора, 20 січня слідчі Ратнівського відділу поліції оголосили про підозру 42-річному та 45-річному мешканцям села Кортеліси в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України. Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання підозрюваним міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Нагадаємо, вчора вночі співробітники сектору реагування патрульної поліції Ратнівського відділу поліції з’ясовували обставини автопригоди, що трапилася о 2 годині ночі в селі Кортеліси. Співробітники сектору реагування патрульної поліції Ратнівського відділу виявили на одному із дворів 42-річного жителя цього ж села фрагменти автомобіля ймовірно причетного до скоєння дорожньо-транспортної пригоди. Однак, господар обійстя та ще троє осіб, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинили опір працівникам поліції під час виконання ними службових обов’язків та завдали правоохоронцям тілесних ушкоджень.

Читайте також: Повідомили, яка кількість домогосподарств Луцька має субсидію

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк. Досудове слідство триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити