image
 |  7 7 Лютого 2022 | 13:18

На Волині затримали гужовий транспорт з лісом (ФОТО)

За фактом незаконної порубки дерев у Камінь-Каширському районі поліцейські розпочали кримінальне провадження. Деревину та засоби пересування вилучено.

Про це інформує поліція Волинської області.

Повідомлення про перевезення деревини без належних документів до поліції надійшло від майстра лісу. Подія трапилась у п’ятницю, 4 лютого, у Камінь-Каширському районі.

На вказане місце події виїхала слідчо-оперативна група районного відділу поліції.

Встановлено, що за кермом транспортного засобу ГАЗ-53, навантаженого деревиною, перебував 36-річний місцевий мешканець. Незаконну порубку 59 дерев породи сосна правопорушник здійснив у Сошищенському лісництві.

З місця події правоохоронці вилучили автомобіль з деревиною.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Цього ж дня на вчиненні кримінального правопорушення спіймали 61-річного жителя села Судче. Громадянин здійснив незаконну порубку дерев вільхи у Залізницькому лісництві. Деревину намагався вивезти гужовою підводою. З місця події вилучено бензопилу та підводу з колодами. Сума завданих збитків – 33 тисячі гривень. Відомості зареєстровано в ЄРДР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські прикордонники виявили наркотики у чоловіків (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити