image
 |  4 12 Липня 2019 | 20:06

На Волині затримали на хабарі заступника мера

Оперативники Управління захисту економіки у Волинській області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Західного регіону України викрили та припинили функціонування злочинної схеми вимагання неправомірної вигоди, організовану заступником голови одного з міст області перебуваючого за сумісництвом на посаді секретаря міськради.

Про це повідомляє Управління захисту економіки у Волинській області.

Посадовець вимагав від підприємця 10 тисяч гривень неправомірної вигоди за надання дозволу на розташування на території міста малої архітектурної форми без дозвільних на це документів. В разі домовленості заступник міського голови обіцяв подальше сприяння ним у отриманні офіційних дозвільних документів на виконавчому комітеті міської ради.

Сьогодні, 12 липня, посадовця було затримано у службовому автомобілі під час отримання 10 тисяч гривень неправомірної вигоди. 

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та готується оголошення підозри за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

За інсайдерською інформацією нашого видання, затримали Олега Свідерського - секретаря Володимир-Волинської міськради, який був обраний до ради від ВО "Батьківщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залишили під вартою неповнолітнього волинянина, який зґвалтував і вбив рідну тітку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити