image
 |  5 17 Серпня 2023 | 21:44

На Волині затримали педофіла, який розповсюджував дитяче порно

Волинянину, який виготовляв й розповсюджував порно, а також домагався дитину для сексуальних цілей, повідомили про підозру.

Про це повідомляє пресслужба Волинської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва прокурорів відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству Волинської обласної прокуратури 31-річному жителю одного з сіл Луцького району Волинської області повідомлено про підозру у неодноразовому виготовленні з метою розповсюдження та розповсюдженні предметів порнографічного характеру серед неповнолітніх, вчиненні розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку, та домаганні дитини для сексуальних цілей (ч.ч. 2, 3 ст. 301, ч. 1 ст. 156, ч. 1 ст. 156-1 КК України).

За даними слідства, чоловік, достеменно знаючи вік своєї співрозмовниці, у липні-серпні 2023 року у застосунку Telegram надсилав 15-річній дівчині виготовлені ним фото та відео порнографічного змісту, а згодом запропонував зустрітись.

Поряд із винайнятою для зустрічі з неповнолітньою квартирою його і затримали 17 серпня 2023 року правоохоронці.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування: СУ ГУНП у Волинській області за оперативного супроводу працівників Управління протидії кіберзлочинам у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині з річки дістали труп

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити