image
 |  254 13 Серпня 2024 | 17:49

На волинських водоймах виявили порушення (ФОТО)

З 5 по 11 серпня інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Волинської області проведено 11 заходів спрямованих на запобігання громадянами порушень правил рибальства.

Про це інформує Державна екологічна інспекція у Волинській області, - пише ВолиньUA.

Зокрема:

Під час обстеження рибогосподарських водних об’єктів Луцького району (водосховище поблизу селища Мар’янівка, штучних водойм поблизу села Журавичі) вилучено 10 безгосподарних сіток рибальських загальною довжиною 450 метрів.

Також із озера Синове на території Сереховичівської сільської ради вилучено 5 безгосподарних сіток рибальських загальною довжиною 108 метрів та 1 ятер. Водні біоресурси (в тому числі 2 екземпляри карася звичайного, занесеного до Червоної книги України), випущені назад в природне середовище.

Крім того, з сіток визволено два водоплавних птахи (пірни́коза велика, або норець великий), які також випущені в природне середовище.

За результатами проведених заходів до адміністративної відповідальності за порушення правил рибальства притягнуто 3-х громадян по ч. 3 ст. 85 КУпАП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Волині автівка збила 14-річну дівчинку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити