image
 |  0 15 Грудня 2020 | 14:53

На Волинській митниці конфіскували півтони манго (ФОТО)

На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби при огляді вантажного автомобіля виявили невідповідність задекларованого товару на суму 180 тисяч гривень.

Про це інформує Волинська митниця Держмитслужби.

Прямуючи в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль «Scania» під керуванням громадянина України.

До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються фрукти «Авокадо» та «Ананаси», загальною вартістю 25,5 тис. євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надзвичайна пригода в колонії на Волині: одного ув'язненого вбили, другий – у реанімації

В результаті проведення повного митного огляду вантажу, було встановлено, що фактично у вказаному транспортному засобі крім заявленого у товаросупровідних документах товару, знаходилось понад 500 кілограмів плодів манго.

Таким чином, представник фірми отримувача, вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару, шляхом подання митному органу документів, що містять неправдиві відомості щодо їх найменування та маркування, а також неправдиві відомості необхідної для визначення його митної вартості.

Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартістю 180 тисяч гривень вилучено до рішення суду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити