image
 |  9 17 Серпня 2021 | 10:06

На Волинській митниці вилучили товар через фіктивні документи (ФОТО)

Прямуючи в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль «Renault» під керуванням громадянина України.

Про це інформує Волинська митниця.

До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються «Дієтичні добавки до раціону харчування», загальною вартістю 23 600 доларів США. Відправником згаданого товару було зазначено латвійську компанію.

В результаті проведення повного митного огляду вантажу, було виявлено документи, що свідчили про те, що відправником являється американське товариство. Вартість зазначена в виявлених документах значно відрізнялась від заявленої.

Таким чином, керівник компанії відправника, вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару, шляхом подання митному органу документів, що містять неправдиві відомості щодо їх відправника та митної вартості.

Працівниками Волинської митниці складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вартістю 1069 тисяч гривень вилучено до рішення суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФК «Волинь» вдруге вакцинувався від Covid-19

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити