image
 |  5 10 Серпня 2023 | 17:44

На Волинській митниці виявили зброю з набоями

Волинські митники на посту "Устилуг" у машині подорожнього виявили предмет, схожий на пістолет марки "Форт 9" із набоями до нього.

Про це інформує Волинська митниця, - пише ВолиньUA.

Громадянин України, якому він належав, виїжджав за кордон. Зброю під час проведення митного огляду помітили у "бардачку" легкового "вольво". 7 набоїв було заряджено у механізм, ще 2 - містились поряд серед інших дрібних речей. Предмет вилучили та передали на експертизу.

Наскільки законно чоловік володів цією зброєю? - розбиратимуться слідчі Нацполіції. До них митники скерували повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину. Його попередня кваліфікація встановлена за статтею 263 Кримінального кодексу України "незаконне поводження зі зброєю".

До слова, загалом з початку цього року посадовими особами управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Волинської митниці з незаконного обігу було вилучено 38 одиниць холодної зброї, 32 набої та 2 револьвери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькому районі профілакторій, спальний корпус і їдальню лісгоспу продають за 10 тисяч доларів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити