image
 |  7 23 Лютого 2021 | 18:15

На Волинському кордоні чоловік хотів обдурити митників (ФОТО)

22 лютого у зону митного контролю МП «Дольськ» Поліської митниці Держмитслужби по смузі руху «зелений коридор», в напрямку «в’їзд в Україну», заїхав автомобіль марки «MERCEDES-BENZ» під керуванням громадянина України. Під час проходження митного контролю громадянин заявив про відсутність у нього та в автомобілі будь-яких предметів, заборонених чи обмежених для переміщення через митний кордон України.

Про це інформує Поліська митниця Держмитслужби.

У ході митного контролю та повного митного огляду автомобіля працівниками митниці виявлено приховані 2,8 тис. пачок цигарок іноземного виробництва.

Тютюнові вироби виявлені в спеціальній схованці, розташованій у салоні транспортного засобу, доступ до якої став можливий після проведення демонтажних робіт з використанням технічних засобів митного контролю.

У діях громадянина працівники митниці вбачають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Транспортний засіб та тютюнові вироби вилучені згідно з протоколом про порушення митних правил до прийняття рішення судом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний лісівник Волині Кватирко довів лісове господарство до збитків

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити