image
 |  32 22 Лютого 2021 | 12:39

Головний лісівник Волині Кватирко довів лісове господарство до збитків

Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства минулого 2020 року було збитковим.

Про це стало відомо з підсумків Держлісагенства.

Зокрема, у підсумках роботи брали до уваги фінансово-економічний стан підприємств. Волинське лісове господарство потрапило до списку збиткових.

За результатами господарсько-фінансової діяльності підприємствами галузі отримано 14,5 мільярдів гривень чистого доходу від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг), що менше 2019 року на 734,1 мільйона гривень (спад 5%).

Разом з тим, 16 підприємства отримали збиток у загальній сумі 53 млн гривень. Спрацювали збитково підприємства Київського та по м. Києву, Луганського, Донецького, Вінницького, Закарпатського, Волинського, Івано-Франківського, Чернігівського та Чернівецького обласних управліннях лісового та мисливського господарства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дорозі «Устилуг − Луцьк – Рівне» льодяна брила злетіла з вантажівки на бус (ФОТО)

Метою діяльності державного підприємства у сучасній економіці є отримання прибутку. Саме за цієї умови підприємство може стабільно існувати і забезпечувати собі основу для розвитку. Очевидно, що лісова галузь Волині, зважаючи на потенціал, могла б бути однією з найкращих. Проте, за час керівництва Олександра Квартка, лісове господарство області стало збитковим. Адже останнім часом спостерігається тендеція масштабного вивозу лісу з районів Волині без документів, або ж з підробленими паперами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити