image
 |  9 11 Квітня 2022 | 18:51

На Волинському кордоні виявили десяток підроблених документів

На українсько-польському кордоні військовослужбовці Волинського загону майже щодня виявляють підробки у документах.

Про це інформує пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

Так, упродовж минулого тижня у пунктах пропуску «Ягодин» та «Устилуг» інспектори викрили більш ніж десять «фальшивок», за допомогою яких громадяни спробували незаконно перетнути кордон.

Наші краяни, яким нині за кордон зась, виправляють записи, підробляють печатки у військових посвідченнях і довідках, посвідченнях інваліда, використовують підроблені паспорти та ID – картки громадян інших країн, аби дістатися за кордон. Днями у пункті пропуску «Устилуг» прикордонники викрили «багатодітного» чоловіка, у свідоцтві про народження, одного із ніби то його дітей, були вказані завідомо неправдиві відомості про батька. А в інших свідоцтвах наряд виявив механічні підчистки та виправлення в персональних даних.

Про усі випадки прикордонники поінформували співробітників Нацполіції, адже в діях громадян вбачаються можливі ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ст. 358 та ст. 336 Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити