image
 |  2 10 Серпня 2022 | 08:28

На волинському озері чоловіка спіймали "на гарячому" (ФОТО)

Державні інспектори волинського рибпатруля продовжують здійснювати рибоохоронні заходи на водоймах Волині.

Про це інформує Рибоохоронний патруль Волині.

Так, 4 серпня на Турському водосховищі, поблизу с. Тур Заболотівської громади Ковельського району (заповідне урочище «Озеро Тур») викрито три порушника рибальства. Двоє чоловіків здійснювали вилов риби двома сітками, ще один ловив рибу ятером з дерев’яного човна. Громадяни не встигли завдати шкоди рибним запасам, на кожного з них складено по адмінпротоколу за ч.4 ст. 85 КУпАП.

5 серпня на р. Стир, поблизу с. Колодії Маневицької громади Камінь-Каширського району двоє чоловіків знаходилися на березі річки із забороненим знаряддям лову. Порушників притягнено до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 85 КУпАП та накладено відповідні штрафні санкції.

Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Закликаємо відповідально і ощадливо ставитися до вилову водних біоресурсів, адже рибні запаси – одна зі стратегічних складових продовольчої безпеки країни, особливо у воєнних умовах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити