image
 |  369 24 Травня 2024 | 08:33

На волинському пункті пропуску у водія знайшли незадекларований товар (ФОТО)

21 травня, у пункт пропуску «Устилуг-Зосин», що на кордоні з Польщею, прибув вантажний автотранспортний засіб під керуванням мешканця Львівської області. У митній декларацій чоловік не зазначив про переміщення будь-яких товарів.

Про це інформує Державна митна служба України, - пише ВолиньUA.

Втім за результатами митного огляду вантажівки посадовці Департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Держмитслужби спільно з працівниками Волинської митниці встановили, що у ньому переміщуються незадекларовані товари, зокрема, телевізори торговельної марки «Samsung» у кількості 94 шт., електрочайники торговельної марки «SMEG» – 61 шт., зарядні станції EcoFlow River 2 Pro – 100 шт. та харчові дієтичні добавки в асортименті загальною вагою 160 кг.

За виявленими фактами Волинською митницею складено 2 протоколи про порушення митних правил за ознаками правопорушень, передбачених ч. 2, 3 ст. 471 Митного кодексу України (недекларування товарів, що переміщуються через митний кордон України громадянами).

Товари - безпосередні предмети правопорушень вилучено на склад митниці. Їх точну вартість встановить товарознавча експертиза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині Держпродспоживслужба купує нові кросовери за 2,4 мільйона

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити