image
 |  0 22 Січня 2021 | 20:44

На волинському водосховищі спіймали порушників (ФОТО)

18 січня на річці Луга, поблизу села Тростянка Володимир-Волинського району, викрито грубе порушення Правил рибальства. Громадянин здійснював вилов водних біоресурсів двома знаряддями лову, виготовленими із сіткоснастевих матеріалів, на зимувальній ямі. Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони порушник не встиг завдати шкоду рибному господарству.

Про це інформує Рибоохоронний патруль Волині.

На особу складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до районного суду для притягнення порушника до відповідальності. Знаряддя лову вилучено.

21 січня в ході рибоохоронної роботи спільно з працівниками екологічної інспекції на Бихівському водосховищі, поблизу с. Бихів Любешівської ОТГ Камінь-Каширського району викрито двох порушників рибальства. Один з них здійснював вилов риби з перевищенням кількості дозволених знарядь лову. Інший пересувався автотранспортним засобом по кризі водойми у період льодоставу. На громадян складено адмінпротокол за ч. 3 ст. 85 КУпАП та накладено відповідні штрафні санкції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського знецінили вартість волинського чорнозему

Того ж дня на оз. Оріхівське Самарівської ТГ Ковельського району (гідрологічний заказник «озеро Оріхівське») викрито трьох громадян. Місцеві жителі здійснювали вилов риби трьома знаряддями лову, виготовленими із сіткоснастевих матеріалів.

На осіб оформлено адмінпротоколи за ч. 4. ст. 85 КУпАП. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення порушників до відповідальності. Заборонені знаряддя вилучено.

Працівниками Волинського рибоохоронного патруля будуть й надалі проводитися інформаційно-роз’яснювальні роботи щодо недопущення порушень правил рибальства. Волинський рибоохоронний патруль закликає громадян дотримуватись природоохоронного законодавства. У разі виявлення порушення – прохання терміново повідомляти за номером телефонної «гарячої лінії» відомства: (067) 360-78-40.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити