image
 |  5 11 Липня 2021 | 22:24

На волинському заводі чоловік стpіляв із пістолета: що виpішив суд?

На Волині судили чоловіка, який погрожував пістолетом працівникам на консервному заводі у Ківерцях. Злочин трапився ще у 2014 році, а днями Луцький міськрайонний суд призначив злочинцю покарання у виді одного року умовного покарання.

Про це повідомляють «Волинські Новини».

19 травня 2014 року близько 11 години в приміщенні котельні, що на території консервного заводу на вулиці Жовтневій в Ківерцях, п’яний чоловік направив пістолет на двох потерпілих та погрожував їм вбивством, стріляючи в повітря та землю поблизу них.

До слова, працівники виконували роботу по найму – демонтували котел. Натомість злочинець змусив їх роздягнутися до нижньої білизни та зайти у приміщення непрацюючого холодильника, що в сусідньому біля котельні приміщенні. Після цього він вивів з холодильника одного з потерпілих та провів в парк, що знаходиться поблизу заводу, де з метою демонстрації сили здійснив постріл в повітря.

Через дві години злочинець знову завів потерпілого на територію заводу та з метою залякування потерпілих та інших осіб здійснив ще два постріли в повітря. Згодом він припинив це робити, адже викликали поліцію.

У суді злочинець, який працює юристом-консультантом у ГО «Всеукраїнська батьківська рада», визнав свою вину, пояснивши свої дії тим, що подумав, що потерпілі – це злочинці, які викрадають державне майно. А роздягнутися він їх змусив, аби пересвідчитися, що вони не мають зброї.

Врахувавши всі обставини справи, зокрема думку потерпілих, які не наполягали на суворому покарання, суд реальний строк 3 роки та 1 місяць замінив одним роком умовного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тбілісі помер телеоператор, побитий під час акції проти ЛГБТ-маршу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити