image
 |  2 17 Січня 2018 | 11:02

На Володимирщині поліцейські викрили дачних злодіїв

До Володимир-Волинського відділу поліції надійшла заява 56-річної місцевої мешканки про те, що невідомі із її дачного будинку у селі Верба викрали посуд та речі домашнього вжитку.
Про це 17 січня 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Протягом доби поліцейські встановили особи зловмисників та вилучили викрадене. За фактом крадіжки слідчі проводять досудове розслідування.
Співробітники сектору кримінальної поліції встановили, що учора, 16 січня у післяобідню пору, шляхом підбору ключа із будинку потерпілої, що на дачному масиві у селі Верба викрадено посуд та речі домашнього вжитку. Сума збитків становить 1 тис. грн.. Цього ж дня оперативники встановили причетність до скоєння крадіжки трьох мешканців Володимира-Волинського 28, 35 та 36 років. Усі зловмисники раніше притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Викрадене поліцейські вилучили та повернуть власниці.
Уже відомо, що правопорушники скоїли ще два таких злочини.
Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до шести років. Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити