image
 |  2 1 Червня 2020 | 10:21

На вулиці Луцька вийшов громадський транспорт (ФОТО)

Зранку 1 червня в Луцьку та навколишніх населених пунктах відновив роботу громадський транспорт. Попри довге очікування, великого ажіотажу немає ні на зупинках, ні в салоні тролейбусів і маршруток.

Як інформують "Волинські новини" з посиланням на слова радника міського голови Ігоря Поліщука, сьогодні на маршрут виїхали 135 маршруток та 32 тролейбуси. Лучан закликали користуватися громадським транспортом з дотриманням обмежувальних заходів та користуватися в транспорті індвивідуальними засобами захисту. 

На маршрутках – оголошення про обов’язковість одягання масок для пасажирів та необхідність дотримання дистанції. Проте транспортні засоби – напівпорожні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На луцькому мосту – ДТП за участю чотирьох автівок (ФОТО, ВІДЕО)

Не є проблемою і доїзд зі спальних районів. Зупинки мікрорайону ЛПЗ, які зазвичай в цей час вщент забиті, сьогодні пустують.

Лучани кажуть, що невелика кількість пасажирів транспорту пов’язана з небазарним днем, а також тим, що не всі знають про запуск транспорту.

Також багатьох лучан до місця роботи, як і раніше, довозять автомобілями. Звична картина, коли з зупинки легковик забирає пасажира, повторюється і сьогодні, коли розпочав роботу транспорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плюс 45 і 340: на Волині — 932 інфіковані COVID-19, в Україні — понад 24 тисячі, 9690 пацієнтів одужали

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити